Amsterdam Staff Songsters zingen in Dreischor.

De Stichting “ Vrienden van de Ariaanskerk “ is er in geslaagd om een uniek koor naar Dreischor te halen.

Op zaterdagavond 10 maart geven de Amsterdam Staff Songsters namelijk een concert in de Adriaanskerk te Dreischor.

Dit uit ruim 30 leden bestaande koor is het toonaangevende koor van het Leger des Heils en is samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland.

Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc..

Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek. Naast de reguliere optredens zijn de Amsterdam Staff Songsters ook regelmatig te zien en te beluisteren op de nationale televisie en radio. Het koor wordt begeleid door een combo, bestaande uit piano, bas en drums. De muzikale leiding is in handen van Roel van Kesteren.

Tijdens dit concert zal de bekende organist en dirigent Arjan Breukhoven ook enige orgelsolo’s ten gehore brengen.

De aanvang van dit unieke koorconcert is 20.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 8,00